Apple med effektprogram for Intel-Mac

Shake er Apples svar på Adobes After Effects. En kasse med effektverktøy for videoutviklere, med andre ord. Nå kommer Shake 4.1, tilpasset for Intel-baserte Macintosh-maskiner. Utover en kraftig prisreduksjon, fra 3000 dollar til kun 500 dollar, har programmet fått betydelig bedre ytelse. I følge Apple skal visse prosesser nå utføres på en tredel av tiden, sammenlignet med tidligere utgaver. Eksisterende brukere kan oppgradere fra versjon 4.0 til 4.1 for 50 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: