Canon oppgraderer med EOS 400D

Canon lanserer nå nok en modell i EOS-serien, 400D. Kameraet, som er en videreutvikling av 350D, har en CMOS-sensor som gir 10,1 megapiksler, en ny større LCD-skjerm og 9-punkters autofokus. En rekke forbedringer er kommet til i 400D-modellen om vi sammenligner med 350D. Foruten at oppløsningen er økt fra åtte til ti megapiksler, er den maksimale bildeserien man kan eksponere fortløpende, nå fordoblet. I følge Canon kan man nå ta 27 store jpeg-bilder i rekkefølge, mot tidligere 14, og nå ta ti råformatsbilder mot tidligere halvparten. EOS 400D er også Canons første digitalkamera med integrert rengjøringssystem; Integrated Cleaning System. I tillegg til at de innvendige kameramekanismene er konstruert for å minimalisere fuktinnslipp, finnes det antistatisk teknikk på lavpassfilteret foran sensoren, samt en selvrensende sensorenhet som fjerner fukt fra lavpassfilteret. Med andre ord, også mange forbedringer som man ikke umiddelbart vil se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *