Canon oppgraderer med EOS 400D

PUBLISERT: 31 august 2006
OPPDATERT: 31 august

Canon lanserer nå nok en modell i EOS-serien, 400D. Kameraet, som er en videreutvikling av 350D, har en CMOS-sensor som gir 10,1 megapiksler, en ny større LCD-skjerm og 9-punkters autofokus. En rekke forbedringer er kommet til i 400D-modellen om vi sammenligner med 350D. Foruten at oppløsningen er økt fra åtte til ti megapiksler, er den maksimale bildeserien man kan eksponere fortløpende, nå fordoblet. I følge Canon kan man nå ta 27 store jpeg-bilder i rekkefølge, mot tidligere 14, og nå ta ti råformatsbilder mot tidligere halvparten. EOS 400D er også Canons første digitalkamera med integrert rengjøringssystem; Integrated Cleaning System. I tillegg til at de innvendige kameramekanismene er konstruert for å minimalisere fuktinnslipp, finnes det antistatisk teknikk på lavpassfilteret foran sensoren, samt en selvrensende sensorenhet som fjerner fukt fra lavpassfilteret. Med andre ord, også mange forbedringer som man ikke umiddelbart vil se.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie