Esko i medvind

Eskos kvartalsrapport for andre kvartal viser at selskapet fortsetter fremgangen. Nettoomsetningen steg med 17 prosent sammenlignet med første kvartal i år, og med 7,5 prosent sammenlignet med samme kvartal i forrige regnskapsår. Ser vi på de ulike produktområdene, ble salget for Eskos Cyrel Digital Imager doblet sammenlignet med første kvartal. Omsetningen av fleksobaserte ctp-produkter økte med 40 prosent under den samme perioden. Gjennom andre kvartal er også Arjen Maarleveld utnevnt til viseadministrerende direktør for området Packaging Solutions. Han vil få ansvaret for utvikling av emballasjesiden, og også for forskning, support og fremstilling av fleksoplater. Maarleveld kommer sist fra GS1, en verdensomspennende interesseorganisasjon som arbeider for å utvikle standarder i distribusjonskjeden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: