Esko i medvind

Eskos kvartalsrapport for andre kvartal viser at selskapet fortsetter fremgangen. Nettoomsetningen steg med 17 prosent sammenlignet med første kvartal i år, og med 7,5 prosent sammenlignet med samme kvartal i forrige regnskapsår. Ser vi på de ulike produktområdene, ble salget for Eskos Cyrel Digital Imager doblet sammenlignet med første kvartal. Omsetningen av fleksobaserte ctp-produkter økte med 40 prosent under den samme perioden. Gjennom andre kvartal er også Arjen Maarleveld utnevnt til viseadministrerende direktør for området Packaging Solutions. Han vil få ansvaret for utvikling av emballasjesiden, og også for forskning, support og fremstilling av fleksoplater. Maarleveld kommer sist fra GS1, en verdensomspennende interesseorganisasjon som arbeider for å utvikle standarder i distribusjonskjeden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *