Flere farger og funksjoner i Workcentre 7132

Xerox satser på flere farger og funksjoner for kontormiljøer i sin nyeste Workcentre-modell, som har fått betegnelsen 7132. Multifunksjonsmaskinen retter seg mot små og mellomstore arbeidsgrupper som ønsker seg mer avanserte funksjoner enn bare kopiering og utskrift. Utskriftskapasiteten er 32 sort/hvitt-sider eller åtte fargesider i minuttet. Maskinen benytter Xerox’ toner Emulsion Aggregation High Gloss, som de hevder gir klarere farger og skarpere detaljer. Blant de mer avanserte finessene i Workcentre 7132 finner vi eksempelvis en funksjon for å lagre dokumenter i postkasser for videresending som e-post, i internt nettverk eller til faks. WorkCentre 7132 håndterer 500 digitale blanketter og formularer som kan skrives ut direkte fra kontrollpanelet. Som støtte finnes «smarte papirskuffer» som oppfatter papirformatet på den aktuelle jobben. For administratoren finnes det i tillegg andre aktuelle verktøy, som programvaren Xerox Smart Esolutions som rapporterer om antall utskrifter, skanninger og kopier. I programmet inngår også funksjoner for detaljstyring av bruken og tilgjengeligheten, lagring av bruksmønstre og beskyttelse for konfidensiell informasjon. Xerox Workcentre 7132 har en utgangspris på rundt 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: