Flere farger og funksjoner i Workcentre 7132

Xerox satser på flere farger og funksjoner for kontormiljøer i sin nyeste Workcentre-modell, som har fått betegnelsen 7132. Multifunksjonsmaskinen retter seg mot små og mellomstore arbeidsgrupper som ønsker seg mer avanserte funksjoner enn bare kopiering og utskrift. Utskriftskapasiteten er 32 sort/hvitt-sider eller åtte fargesider i minuttet. Maskinen benytter Xerox’ toner Emulsion Aggregation High Gloss, som de hevder gir klarere farger og skarpere detaljer. Blant de mer avanserte finessene i Workcentre 7132 finner vi eksempelvis en funksjon for å lagre dokumenter i postkasser for videresending som e-post, i internt nettverk eller til faks. WorkCentre 7132 håndterer 500 digitale blanketter og formularer som kan skrives ut direkte fra kontrollpanelet. Som støtte finnes «smarte papirskuffer» som oppfatter papirformatet på den aktuelle jobben. For administratoren finnes det i tillegg andre aktuelle verktøy, som programvaren Xerox Smart Esolutions som rapporterer om antall utskrifter, skanninger og kopier. I programmet inngår også funksjoner for detaljstyring av bruken og tilgjengeligheten, lagring av bruksmønstre og beskyttelse for konfidensiell informasjon. Xerox Workcentre 7132 har en utgangspris på rundt 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: