Flere farger og funksjoner i Workcentre 7132

Xerox satser på flere farger og funksjoner for kontormiljøer i sin nyeste Workcentre-modell, som har fått betegnelsen 7132. Multifunksjonsmaskinen retter seg mot små og mellomstore arbeidsgrupper som ønsker seg mer avanserte funksjoner enn bare kopiering og utskrift. Utskriftskapasiteten er 32 sort/hvitt-sider eller åtte fargesider i minuttet. Maskinen benytter Xerox’ toner Emulsion Aggregation High Gloss, som de hevder gir klarere farger og skarpere detaljer. Blant de mer avanserte finessene i Workcentre 7132 finner vi eksempelvis en funksjon for å lagre dokumenter i postkasser for videresending som e-post, i internt nettverk eller til faks. WorkCentre 7132 håndterer 500 digitale blanketter og formularer som kan skrives ut direkte fra kontrollpanelet. Som støtte finnes «smarte papirskuffer» som oppfatter papirformatet på den aktuelle jobben. For administratoren finnes det i tillegg andre aktuelle verktøy, som programvaren Xerox Smart Esolutions som rapporterer om antall utskrifter, skanninger og kopier. I programmet inngår også funksjoner for detaljstyring av bruken og tilgjengeligheten, lagring av bruksmønstre og beskyttelse for konfidensiell informasjon. Xerox Workcentre 7132 har en utgangspris på rundt 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: