Flere syn på digitaltrykk

To nye TWGA-rapporter (Trendwatch Graphic Arts) setter søkelys på digitaltrykk. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers er to rapporter som belyser trykkerienes og kreatørenes syn på digitaltrykk. Begge rapportene viser at digitaltrykkets innpass i markedet stadig øker, men synet på teknikken avhenger i stor grad av hvilken bransje man befinner seg i. Således ser siviltrykkerier og kopieringsfirmaer andre muligheter enn reklame- og inhouse-byråer, mens publiseringsselskapene har et tredje perspektiv på temaet. Det er nettopp dette de to rapportene forsøker å klarlegge. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers koster hver 995 dollar. De kan bestilles på www.trendwatchgraphicarts.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: