Flere syn på digitaltrykk

To nye TWGA-rapporter (Trendwatch Graphic Arts) setter søkelys på digitaltrykk. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers er to rapporter som belyser trykkerienes og kreatørenes syn på digitaltrykk. Begge rapportene viser at digitaltrykkets innpass i markedet stadig øker, men synet på teknikken avhenger i stor grad av hvilken bransje man befinner seg i. Således ser siviltrykkerier og kopieringsfirmaer andre muligheter enn reklame- og inhouse-byråer, mens publiseringsselskapene har et tredje perspektiv på temaet. Det er nettopp dette de to rapportene forsøker å klarlegge. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers koster hver 995 dollar. De kan bestilles på www.trendwatchgraphicarts.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: