Flere syn på digitaltrykk

To nye TWGA-rapporter (Trendwatch Graphic Arts) setter søkelys på digitaltrykk. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers er to rapporter som belyser trykkerienes og kreatørenes syn på digitaltrykk. Begge rapportene viser at digitaltrykkets innpass i markedet stadig øker, men synet på teknikken avhenger i stor grad av hvilken bransje man befinner seg i. Således ser siviltrykkerier og kopieringsfirmaer andre muligheter enn reklame- og inhouse-byråer, mens publiseringsselskapene har et tredje perspektiv på temaet. Det er nettopp dette de to rapportene forsøker å klarlegge. Digital Printing 2006: Printers og Digital Printing 2006: Creatives & Publishers koster hver 995 dollar. De kan bestilles på www.trendwatchgraphicarts.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *