Anilinkompaniet utvider sortimentet

Det sveitsiske selskapet Anilinkompaniet har fått inn to nye produkter i sortimentet sitt. Først ut er Solvent Dark, et nytt såkalt ”print & cut”-materiale for tekstiloverføring. Materialet er beregnet på bomull, lær og lyse polyestermaterialer, og skal trykkes med enten solventbaserte eller ecosolvent-farger. Solvent Dark leveres på rull i 65 centimeter x 25 meter, alternativt i ark på 63,5 x 96,5 centimeter. I tillegg til Solvent Dark har selskapet også startet med salg av Rutlands plastisolfarger. I sortimentet finnes serier for ulike trykkbehov, som effektfarger eller farger for trykk på mørke plagg. De fleste fargene kan bestilles etter PMS-numre og selges i løs vekt. Mer informasjon kan man finne på selskapets svenske nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *