Flere programmer for profesjonelle bildebehandlere

Programvareselskapet Realviz har arbeidet med å utvikle tre nye utgaver av sitt panoramaverktøy Stitcher. Programmet setter sammen digitale bilder horisontalt, vertikalt eller både i bredden og høyden. De tre nye versjonene av Stitcher er Stitcher Express 2, Stitcher Pro 5.5 og Stitcher Unlimited 5.5, der Pro- og Unlimited-versjonene er mest interessante for dem som arbeider profesjonelt med store bilder. Blant de nye funksjonene finner vi ”Fish-eye stitching” for å sette sammen bilder tatt med ekstreme vidvinkelobjekter, og Smart Blend-teknikk for å lage bedre overganger når det er nyanseendringer i bildene. Stitcher Pro 5.5 koster 299 euro, mens Stitcher Unlimited koster 499 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: