Høye digitaltrykk-ambisjoner i Horten

Printxpress har allerede åtte års erfaring i dette markedet, og er opptatt av at man må tilby noe mer enn det kundene selv kan produsere. Derfor tar det nå steget fullt ut, og satser på den kraftigste av alle digitale fargeproduksjonsløsning; iGen3 fra Xerox. Daglig leder Harald Løkeberg bekymrer seg ikke for at de ikke skal fylle den med oppdrag. I tillegg til oppdrag fra Prinfo-kjeden og andre, satser vi sterkt på produksjon med variable data, sier Løkeberg. På det området har de valgt en løsning der både tekst og bilder kan tilpasses unikt til hver mottager, noe han er sikker på at markedsførerne vil forstå nytten av. – Riktig bruk av informasjonen i kundedatabasen vil øke effekten på DM-kampanjer og annen kundekommunikasjon betydelig. Slike oppdrag krever mer av oss, men gir samtidig høyere lønnsomhet enn standardjobbene, sier Løkeberg. Imponert over resultatene Bedriftens nye Xerox iGen3 erstatter en tidligere DocuColor-modell fra Xerox, og har produsert for fullt siden i sommer. Løkeberg trekker frem at iGen3 gir stabilt høy kvalitet på hele spekteret av papirtyper. – Hvis opplaget er 300 eksemplarer, skal alle eksemplarene ha den samme høye kvaliteten. Vi har i tillegg valgt å utføre all ferdiggjøring i en egen produksjonslinje, fordi vi besitter topp moderne utstyr for falsing, stifting, limfresing og spiralisering. Resultatet er at vi kan garantere levering innenfor 48 timer for de aller fleste jobbene, forteller han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: