Høye digitaltrykk-ambisjoner i Horten

Printxpress har allerede åtte års erfaring i dette markedet, og er opptatt av at man må tilby noe mer enn det kundene selv kan produsere. Derfor tar det nå steget fullt ut, og satser på den kraftigste av alle digitale fargeproduksjonsløsning; iGen3 fra Xerox. Daglig leder Harald Løkeberg bekymrer seg ikke for at de ikke skal fylle den med oppdrag. I tillegg til oppdrag fra Prinfo-kjeden og andre, satser vi sterkt på produksjon med variable data, sier Løkeberg. På det området har de valgt en løsning der både tekst og bilder kan tilpasses unikt til hver mottager, noe han er sikker på at markedsførerne vil forstå nytten av. – Riktig bruk av informasjonen i kundedatabasen vil øke effekten på DM-kampanjer og annen kundekommunikasjon betydelig. Slike oppdrag krever mer av oss, men gir samtidig høyere lønnsomhet enn standardjobbene, sier Løkeberg. Imponert over resultatene Bedriftens nye Xerox iGen3 erstatter en tidligere DocuColor-modell fra Xerox, og har produsert for fullt siden i sommer. Løkeberg trekker frem at iGen3 gir stabilt høy kvalitet på hele spekteret av papirtyper. – Hvis opplaget er 300 eksemplarer, skal alle eksemplarene ha den samme høye kvaliteten. Vi har i tillegg valgt å utføre all ferdiggjøring i en egen produksjonslinje, fordi vi besitter topp moderne utstyr for falsing, stifting, limfresing og spiralisering. Resultatet er at vi kan garantere levering innenfor 48 timer for de aller fleste jobbene, forteller han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: