Høye digitaltrykk-ambisjoner i Horten

PUBLISERT: 14 september 2006
OPPDATERT: 21 mars

Printxpress har allerede åtte års erfaring i dette markedet, og er opptatt av at man må tilby noe mer enn det kundene selv kan produsere. Derfor tar det nå steget fullt ut, og satser på den kraftigste av alle digitale fargeproduksjonsløsning; iGen3 fra Xerox. Daglig leder Harald Løkeberg bekymrer seg ikke for at de ikke skal fylle den med oppdrag. I tillegg til oppdrag fra Prinfo-kjeden og andre, satser vi sterkt på produksjon med variable data, sier Løkeberg. På det området har de valgt en løsning der både tekst og bilder kan tilpasses unikt til hver mottager, noe han er sikker på at markedsførerne vil forstå nytten av. – Riktig bruk av informasjonen i kundedatabasen vil øke effekten på DM-kampanjer og annen kundekommunikasjon betydelig. Slike oppdrag krever mer av oss, men gir samtidig høyere lønnsomhet enn standardjobbene, sier Løkeberg. Imponert over resultatene Bedriftens nye Xerox iGen3 erstatter en tidligere DocuColor-modell fra Xerox, og har produsert for fullt siden i sommer. Løkeberg trekker frem at iGen3 gir stabilt høy kvalitet på hele spekteret av papirtyper. – Hvis opplaget er 300 eksemplarer, skal alle eksemplarene ha den samme høye kvaliteten. Vi har i tillegg valgt å utføre all ferdiggjøring i en egen produksjonslinje, fordi vi besitter topp moderne utstyr for falsing, stifting, limfresing og spiralisering. Resultatet er at vi kan garantere levering innenfor 48 timer for de aller fleste jobbene, forteller han.

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri