Høyoppløselig hybridraster fra Screen

Screen har utviklet en ny versjon av sitt hybridraster Spekta 2, nå med tillegget HR (High Resolution) i navnet. Da overrasker det neppe at det er en høyoppløselig versjon av rasteret, som nå skal gi en punktstørrelse på kun 15 mikron i både høylys og skyggepartier. Dessuten mener Screen at fargetapet blir redusert med rundt 20 prosent. For eksisterende Spekta 2-kunder finnes en gratis oppgradering. For nye kunder blir Spekta 2 HR levert med alle nye Spekta 2-pakker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: