Storformatmedia fra Xerox, rett fra nett

Internett er i ferd med å bli salgskanal nummer en for forbruksmateriell. Nå kan du kjøpe storformatmedia fra Xerox, fra nettsidene til Thrane Printing System. Xerox tilbyr et stort spekter av utskriftsmedia for storformatmaskiner, både av eget fabrikat og til printere fra HP, Encad og Epson. – Slikt kjøp og salg over nettet har utviklet seg de siste årene, og det er på tide at storformatbransjen også finner et hensiktsmessig sted for slik handel, sier Haakon Weel i Thrane Printing Systems. Han mener at tilbudet tilfører kundene en grad av seriøsitet og trygghet som markedet til nå har etterlyst, spesielt med tanke på selskapets systemer for lagerhold og logistikk. For å velge rett medier kan det lastes ned en detaljrik katalog fra nettstedet www.plott.no. Her vil du få forslag til bruksformer og levetid på de forskjellige mediene. I en pressemelding opplyses det at Xerox og Thrane Printing Systems også leverer ICC-profiler til mange av mediene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: