Storformatmedia fra Xerox, rett fra nett

Internett er i ferd med å bli salgskanal nummer en for forbruksmateriell. Nå kan du kjøpe storformatmedia fra Xerox, fra nettsidene til Thrane Printing System. Xerox tilbyr et stort spekter av utskriftsmedia for storformatmaskiner, både av eget fabrikat og til printere fra HP, Encad og Epson. – Slikt kjøp og salg over nettet har utviklet seg de siste årene, og det er på tide at storformatbransjen også finner et hensiktsmessig sted for slik handel, sier Haakon Weel i Thrane Printing Systems. Han mener at tilbudet tilfører kundene en grad av seriøsitet og trygghet som markedet til nå har etterlyst, spesielt med tanke på selskapets systemer for lagerhold og logistikk. For å velge rett medier kan det lastes ned en detaljrik katalog fra nettstedet www.plott.no. Her vil du få forslag til bruksformer og levetid på de forskjellige mediene. I en pressemelding opplyses det at Xerox og Thrane Printing Systems også leverer ICC-profiler til mange av mediene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: