Storformatmedia fra Xerox, rett fra nett

PUBLISERT: 19 september 2006
OPPDATERT: 19 september

Internett er i ferd med å bli salgskanal nummer en for forbruksmateriell. Nå kan du kjøpe storformatmedia fra Xerox, fra nettsidene til Thrane Printing System. Xerox tilbyr et stort spekter av utskriftsmedia for storformatmaskiner, både av eget fabrikat og til printere fra HP, Encad og Epson. – Slikt kjøp og salg over nettet har utviklet seg de siste årene, og det er på tide at storformatbransjen også finner et hensiktsmessig sted for slik handel, sier Haakon Weel i Thrane Printing Systems. Han mener at tilbudet tilfører kundene en grad av seriøsitet og trygghet som markedet til nå har etterlyst, spesielt med tanke på selskapets systemer for lagerhold og logistikk. For å velge rett medier kan det lastes ned en detaljrik katalog fra nettstedet www.plott.no. Her vil du få forslag til bruksformer og levetid på de forskjellige mediene. I en pressemelding opplyses det at Xerox og Thrane Printing Systems også leverer ICC-profiler til mange av mediene.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324