Storformatmedia fra Xerox, rett fra nett

PUBLISERT: 19 september 2006
OPPDATERT: 19 september

Internett er i ferd med å bli salgskanal nummer en for forbruksmateriell. Nå kan du kjøpe storformatmedia fra Xerox, fra nettsidene til Thrane Printing System. Xerox tilbyr et stort spekter av utskriftsmedia for storformatmaskiner, både av eget fabrikat og til printere fra HP, Encad og Epson. – Slikt kjøp og salg over nettet har utviklet seg de siste årene, og det er på tide at storformatbransjen også finner et hensiktsmessig sted for slik handel, sier Haakon Weel i Thrane Printing Systems. Han mener at tilbudet tilfører kundene en grad av seriøsitet og trygghet som markedet til nå har etterlyst, spesielt med tanke på selskapets systemer for lagerhold og logistikk. For å velge rett medier kan det lastes ned en detaljrik katalog fra nettstedet www.plott.no. Her vil du få forslag til bruksformer og levetid på de forskjellige mediene. I en pressemelding opplyses det at Xerox og Thrane Printing Systems også leverer ICC-profiler til mange av mediene.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag