Storformatmedia fra Xerox, rett fra nett

Internett er i ferd med å bli salgskanal nummer en for forbruksmateriell. Nå kan du kjøpe storformatmedia fra Xerox, fra nettsidene til Thrane Printing System. Xerox tilbyr et stort spekter av utskriftsmedia for storformatmaskiner, både av eget fabrikat og til printere fra HP, Encad og Epson. – Slikt kjøp og salg over nettet har utviklet seg de siste årene, og det er på tide at storformatbransjen også finner et hensiktsmessig sted for slik handel, sier Haakon Weel i Thrane Printing Systems. Han mener at tilbudet tilfører kundene en grad av seriøsitet og trygghet som markedet til nå har etterlyst, spesielt med tanke på selskapets systemer for lagerhold og logistikk. For å velge rett medier kan det lastes ned en detaljrik katalog fra nettstedet www.plott.no. Her vil du få forslag til bruksformer og levetid på de forskjellige mediene. I en pressemelding opplyses det at Xerox og Thrane Printing Systems også leverer ICC-profiler til mange av mediene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: