Kreativ konvertering klar i ny versjon

Også Markzware viser lyst til utvikle løsninger til den nyeste Xpress-versjonen, og lanserer nå sitt konverteringstillegg ID2Q7, som konverterer Indesign-dokumenter til Quark Xpress 6 og 7. På Indesign-siden støttes dokumenter fra versjon 1.5 til CS2 (4.x). Konverteringsprosessen omfatter områder som objektposisjon, farge, fonter, tekstelementer, bilder og annet. Konverteringen kan også gjøres mellom plattformer, eksempelvis mellom et Indesign-dokument fra en Windows-maskin og til en Quark-versjon på en Apple Macintosh. – Vårt selskap bistår kreatørene med konverteringsprodukter som ID2Q, og det gir dem fleksibilitet til å gjenbruke jobber på den måten man ønsker, sier Markzwares sjef Patrick Marchese om programmet. Foreløpig finnes ID2Q i versjon 7.0 kun for Mac, men en Windows-versjon er på trappene. Programmet koster rundt 199 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: