Kreativ konvertering klar i ny versjon

Også Markzware viser lyst til utvikle løsninger til den nyeste Xpress-versjonen, og lanserer nå sitt konverteringstillegg ID2Q7, som konverterer Indesign-dokumenter til Quark Xpress 6 og 7. På Indesign-siden støttes dokumenter fra versjon 1.5 til CS2 (4.x). Konverteringsprosessen omfatter områder som objektposisjon, farge, fonter, tekstelementer, bilder og annet. Konverteringen kan også gjøres mellom plattformer, eksempelvis mellom et Indesign-dokument fra en Windows-maskin og til en Quark-versjon på en Apple Macintosh. – Vårt selskap bistår kreatørene med konverteringsprodukter som ID2Q, og det gir dem fleksibilitet til å gjenbruke jobber på den måten man ønsker, sier Markzwares sjef Patrick Marchese om programmet. Foreløpig finnes ID2Q i versjon 7.0 kun for Mac, men en Windows-versjon er på trappene. Programmet koster rundt 199 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: