Raskere gevinst med nye Xerox-verktøy

Xerox har utviklet tre nye pakker for sitt verktøy Profit Accelerator Digital Business Resources. De inneholder mer enn 40 nye verktøy og tjenester for utvikling av digitaltrykkvirksomheten. De tre nye tilleggene til Profit Accelerator er: Profit Accelerator Kit for hustrykkerier; en pakke for inhouse-trykkeriet med programmer, guider og maler tilpasset inhouse-bruk, gjerne i større selskaper eller offentlige virksomheter. Profit Accelerator Individualized Media Tool Kit; guider og tips som vektlegger den økonomiske nytten med personalisert produksjon. Profit Accelerator Vertical Market Kit II; inneholder en samling maler, filer og bransjespesifikk informasjon som skal hjelpe den grafiske bransjen med å nå nye kunder innenfor ti nye markeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: