Raskere gevinst med nye Xerox-verktøy

Xerox har utviklet tre nye pakker for sitt verktøy Profit Accelerator Digital Business Resources. De inneholder mer enn 40 nye verktøy og tjenester for utvikling av digitaltrykkvirksomheten. De tre nye tilleggene til Profit Accelerator er: Profit Accelerator Kit for hustrykkerier; en pakke for inhouse-trykkeriet med programmer, guider og maler tilpasset inhouse-bruk, gjerne i større selskaper eller offentlige virksomheter. Profit Accelerator Individualized Media Tool Kit; guider og tips som vektlegger den økonomiske nytten med personalisert produksjon. Profit Accelerator Vertical Market Kit II; inneholder en samling maler, filer og bransjespesifikk informasjon som skal hjelpe den grafiske bransjen med å nå nye kunder innenfor ti nye markeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: