Design Merge klar for Quark Xpress 7.0

Den amerikanske plugin-utvikleren Meadows Publishing Solutions forteller at de nå skal lansere sine tilleggsfunksjoner for nye Quark Xpress 7.0. Med andre ord; ytterligere en utvikler som hopper på Quark-toget. Først ut er Design Merge, en pakke med XPress-tillegg for fremstilling av prosjekter med variable data med utgangspunkt i et Xpress-dokument, der alt fra navn og tekstinnhold til bilder kan personaliseres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: