Design Merge klar for Quark Xpress 7.0

Den amerikanske plugin-utvikleren Meadows Publishing Solutions forteller at de nå skal lansere sine tilleggsfunksjoner for nye Quark Xpress 7.0. Med andre ord; ytterligere en utvikler som hopper på Quark-toget. Først ut er Design Merge, en pakke med XPress-tillegg for fremstilling av prosjekter med variable data med utgangspunkt i et Xpress-dokument, der alt fra navn og tekstinnhold til bilder kan personaliseres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: