Slutt på Gran etter 47 år

Nå er det slutt for Gran Bokbinderi. Rett før helga slo bedriften seg selv konkurs, etter 47 års drift. Det var ikke lenger grunnlag for videre drift i en vanskelig bransje, skriver avisa Hadeland. Gran bokbinderi ble etablert i april 1959 av Arne Aas. De siste årene ble bedriften eid og drevet av Torbjørn Tangstad og Per Olav Håkonsløkken, som tok over da Arne Aas gikk av med pensjon i 1990. De har begge jobbet ved bedriften i en årrekke, men nå er det slutt på den nesten 50 år lange bokbinderihistorien på Gran. Konkurransen fra de store aktørene ble for tøff, og bedriften føyer seg inn i rekken av mange mindre grafiske bedrifter som har måttet gi seg de snere årene, skriver Hadeland. Foto. Hadeland

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: