Slutt på Gran etter 47 år

Nå er det slutt for Gran Bokbinderi. Rett før helga slo bedriften seg selv konkurs, etter 47 års drift. Det var ikke lenger grunnlag for videre drift i en vanskelig bransje, skriver avisa Hadeland. Gran bokbinderi ble etablert i april 1959 av Arne Aas. De siste årene ble bedriften eid og drevet av Torbjørn Tangstad og Per Olav Håkonsløkken, som tok over da Arne Aas gikk av med pensjon i 1990. De har begge jobbet ved bedriften i en årrekke, men nå er det slutt på den nesten 50 år lange bokbinderihistorien på Gran. Konkurransen fra de store aktørene ble for tøff, og bedriften føyer seg inn i rekken av mange mindre grafiske bedrifter som har måttet gi seg de snere årene, skriver Hadeland. Foto. Hadeland

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: