Utvidelse av Agfas Avalon-familie

Agfa har utvidet Avalon-familien med et nytt ctp-system. Det heter Avalon SF, som plasserer seg mellom Acento II og Palladio II. Avalon SF Thermal benytter Agfas egenutviklede HD Imaging Head. Maksimal platestørrelse er 980 x 690 millimeter, et format som blant annet passer i offsetpresser som Man Rolands 500 og Komori Lithrone 32. Den nye ctp-maskinen har en produksjonshastighet på 21 plater i timen med den kjemifria platen Azura. Benyttes den fremkallingsfrie Amigo-platen håndterer maskinen 23 plater i timen. Når man derimot benytter konvensjonell termisk plate, er hastigheten 25 plater i timen. Standardversjonen har støtte for oppløsninger på opptil 240 linjer per tomme med Sublima XM-raster. Avalon SF Elite-modellen kan gå litt høyere, og klarer 340 linjer per tomme med Sublima og FM-rasteret CristalRaster. Agfa leverer både semiautomatiske og helautomatiske maskinkonfigurasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: