Utvidelse av Agfas Avalon-familie

Agfa har utvidet Avalon-familien med et nytt ctp-system. Det heter Avalon SF, som plasserer seg mellom Acento II og Palladio II. Avalon SF Thermal benytter Agfas egenutviklede HD Imaging Head. Maksimal platestørrelse er 980 x 690 millimeter, et format som blant annet passer i offsetpresser som Man Rolands 500 og Komori Lithrone 32. Den nye ctp-maskinen har en produksjonshastighet på 21 plater i timen med den kjemifria platen Azura. Benyttes den fremkallingsfrie Amigo-platen håndterer maskinen 23 plater i timen. Når man derimot benytter konvensjonell termisk plate, er hastigheten 25 plater i timen. Standardversjonen har støtte for oppløsninger på opptil 240 linjer per tomme med Sublima XM-raster. Avalon SF Elite-modellen kan gå litt høyere, og klarer 340 linjer per tomme med Sublima og FM-rasteret CristalRaster. Agfa leverer både semiautomatiske og helautomatiske maskinkonfigurasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *