Utvidelse av Agfas Avalon-familie

PUBLISERT: 28 september 2006
OPPDATERT: 28 september

Agfa har utvidet Avalon-familien med et nytt ctp-system. Det heter Avalon SF, som plasserer seg mellom Acento II og Palladio II. Avalon SF Thermal benytter Agfas egenutviklede HD Imaging Head. Maksimal platestørrelse er 980 x 690 millimeter, et format som blant annet passer i offsetpresser som Man Rolands 500 og Komori Lithrone 32. Den nye ctp-maskinen har en produksjonshastighet på 21 plater i timen med den kjemifria platen Azura. Benyttes den fremkallingsfrie Amigo-platen håndterer maskinen 23 plater i timen. Når man derimot benytter konvensjonell termisk plate, er hastigheten 25 plater i timen. Standardversjonen har støtte for oppløsninger på opptil 240 linjer per tomme med Sublima XM-raster. Avalon SF Elite-modellen kan gå litt høyere, og klarer 340 linjer per tomme med Sublima og FM-rasteret CristalRaster. Agfa leverer både semiautomatiske og helautomatiske maskinkonfigurasjoner.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280