Multifunksjonelt og sort/hvitt fra Xerox

Med sin nyeste sort/hvitt multifunksjonsmaskin Workcentre 4150 retter Xerox seg mot de små og mellomstore selskapene. Den A4-baserte mulitfunksjonsløsningen har også funksjoner for innskanning, sending av e-post og faks. Til tross for størrelsen hevder Xerox at 4150 har samme kapasitet som større maskiner, ikke minst fordi den eksempelvis kan skanne samtidig som den skriver ut. Workcentre 4150 finnes i fire ulike utførelser, fra standard med innebygd kopiering til en avansert konfigurasjon som både skriver ut, skanner, kopierer, håndterer e-post og faks. Samtlige konfigurasjoner har tosidig utskrift som standard. – Små og mellomstore selskaper fortsetter å være et av markedets raskest voksende segmenter, sier Jerker Larsson som er markedssjef i Xerox Office. Han ser på Workcentre 4150 som en ideell løsning for arbeidsgrupper på opptil 15 personer, og utmerket som avdelingsskriver i mindre selskaper. Xerox Workcentre 4150 koster fra rundt 20.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: