Multifunksjonelt og sort/hvitt fra Xerox

Med sin nyeste sort/hvitt multifunksjonsmaskin Workcentre 4150 retter Xerox seg mot de små og mellomstore selskapene. Den A4-baserte mulitfunksjonsløsningen har også funksjoner for innskanning, sending av e-post og faks. Til tross for størrelsen hevder Xerox at 4150 har samme kapasitet som større maskiner, ikke minst fordi den eksempelvis kan skanne samtidig som den skriver ut. Workcentre 4150 finnes i fire ulike utførelser, fra standard med innebygd kopiering til en avansert konfigurasjon som både skriver ut, skanner, kopierer, håndterer e-post og faks. Samtlige konfigurasjoner har tosidig utskrift som standard. – Små og mellomstore selskaper fortsetter å være et av markedets raskest voksende segmenter, sier Jerker Larsson som er markedssjef i Xerox Office. Han ser på Workcentre 4150 som en ideell løsning for arbeidsgrupper på opptil 15 personer, og utmerket som avdelingsskriver i mindre selskaper. Xerox Workcentre 4150 koster fra rundt 20.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: