Océs Prisma-program i oppdatert utgave

Océ kan fortelle at nye versjoner av arbeidsflytprogrammene Prisma er underveis. Det handler om programmene Océ Trueproof 2.10 og Océ Prisma Production 3.10. Sistnevnte har støtte for Océs fargeløsning Job Appropriate Color, som blant annet finnes i Océ Variostream 9230 3/3. Oppdateringene skal sørge for en mer integrert flyt for å redusere kostnadene og gjøre produksjonsstyringen enklere. – Océs strategi er å ha nye og friske tanker, og forbedre mulighetene som våre produkter kan gi, slik at vi kan tilfredsstille kundenes behov, sier Joyce Virnich, markedssjef for Océ Digital Document Systems.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: