Merkur kjøper kraftige CTP-systemer fra Screen

Coloro har nylig signert avtale med Merkur Trykk i Oslo om to nye platesettere fra Screen. Selskapet hevder det blir byens kraftigste CTP-løsninger. Merkur Trykk har valgt to stk Screen Plate Rite 8800 II-settere fra Coloro. Dette er flaggskipene til Screen i dette 70 x 100- formatet, og de to maskinene er tilsammen i stand til å produsere 70 plater i timen. Også for Merkur er det nå termisk teknologi som gjelder. Sølvplatene som Merkur bruker i dag, byttes ut med termiske plater. Det gir blant annet store fordeler når det gjelder renhold og vedlikehold. På lengre sikt har Merkur Trykk planer om å gå over til helt kjemifrie plater, men starter altså nå opp med vanlige termiske. De to nye CTP-enhetene vil bli drevet av to Screen Trueflow Express servere, som mottar filer fra dagens arbeidsflytsystem. Installasjonen vil skje så snart som mulig, og vil foregå i to etapper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: