Fra piksel til vektor i ny drakt

Vextrasoft har utviklet en ny versjon av Vextractor, et program for konvertering av pikselgrafikk til vektorbasert grafikk. I den nyeste versjonen har Vextractor fått støtte for flere filformater, og støtter nå blant annet import av formatene bmp, gif, tif, jpeg, png, pcx, tga og pgm. På eksportsiden har programmet støtte for formater som Autocad dxf, eps, svg og Windows Metafile. Arbeider du med innskanninger, kan du nyttiggjøre deg at programmet har innebygd støtte for TWAIN. Vextractor koster 99 dollar. Ønsker du å lese mer om programmet eller laste ned en demoversjon, går du inn på www.vextrasoft.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: