Fra piksel til vektor i ny drakt

Vextrasoft har utviklet en ny versjon av Vextractor, et program for konvertering av pikselgrafikk til vektorbasert grafikk. I den nyeste versjonen har Vextractor fått støtte for flere filformater, og støtter nå blant annet import av formatene bmp, gif, tif, jpeg, png, pcx, tga og pgm. På eksportsiden har programmet støtte for formater som Autocad dxf, eps, svg og Windows Metafile. Arbeider du med innskanninger, kan du nyttiggjøre deg at programmet har innebygd støtte for TWAIN. Vextractor koster 99 dollar. Ønsker du å lese mer om programmet eller laste ned en demoversjon, går du inn på www.vextrasoft.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: