Fra piksel til vektor i ny drakt

Vextrasoft har utviklet en ny versjon av Vextractor, et program for konvertering av pikselgrafikk til vektorbasert grafikk. I den nyeste versjonen har Vextractor fått støtte for flere filformater, og støtter nå blant annet import av formatene bmp, gif, tif, jpeg, png, pcx, tga og pgm. På eksportsiden har programmet støtte for formater som Autocad dxf, eps, svg og Windows Metafile. Arbeider du med innskanninger, kan du nyttiggjøre deg at programmet har innebygd støtte for TWAIN. Vextractor koster 99 dollar. Ønsker du å lese mer om programmet eller laste ned en demoversjon, går du inn på www.vextrasoft.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: