Flere funksjoner for web-kodere

BB Edit er neppe verdens mest kjente program, men er høyt verdsatt hos mange web-utviklere. Versjon 8.5 har i følge leverandøren fått 160 nye funksjoner og forbedringer, blant annet et helt nytt grensesnitt. En annen interessant funksjon er muligheten for å ekspandere og minimere kode-«snutter», noe som bør være plassbesparende. Funksjonen for å lagre kodebiter er erstattet av noe som utvikleren Bare Bones kaller for Clippings, som nå skal være enklere å nå fra menyen. Den nyeste versjonen har nå også fått støtte for teknikker som Ruby, SQL og YAML. De SQL-variantene som støttes er My SQL, Postre SQL, PL/SQL og Transact SQL. BB Edit 8.5 har i tillegg støtte for versjon 5.0 av Perl Compatible Regular Expression Library (PCRE). Bare Bones BB Edit 8.5 er priset til 125 dollar. Brukere som allerede har versjon 8.0, kan oppgradere til neste versjon for 30 dollar, mens brukere med eldre versjoner kan oppgradere for 40 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: