Flere funksjoner for web-kodere

BB Edit er neppe verdens mest kjente program, men er høyt verdsatt hos mange web-utviklere. Versjon 8.5 har i følge leverandøren fått 160 nye funksjoner og forbedringer, blant annet et helt nytt grensesnitt. En annen interessant funksjon er muligheten for å ekspandere og minimere kode-«snutter», noe som bør være plassbesparende. Funksjonen for å lagre kodebiter er erstattet av noe som utvikleren Bare Bones kaller for Clippings, som nå skal være enklere å nå fra menyen. Den nyeste versjonen har nå også fått støtte for teknikker som Ruby, SQL og YAML. De SQL-variantene som støttes er My SQL, Postre SQL, PL/SQL og Transact SQL. BB Edit 8.5 har i tillegg støtte for versjon 5.0 av Perl Compatible Regular Expression Library (PCRE). Bare Bones BB Edit 8.5 er priset til 125 dollar. Brukere som allerede har versjon 8.0, kan oppgradere til neste versjon for 30 dollar, mens brukere med eldre versjoner kan oppgradere for 40 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: