Flere funksjoner for web-kodere

BB Edit er neppe verdens mest kjente program, men er høyt verdsatt hos mange web-utviklere. Versjon 8.5 har i følge leverandøren fått 160 nye funksjoner og forbedringer, blant annet et helt nytt grensesnitt. En annen interessant funksjon er muligheten for å ekspandere og minimere kode-«snutter», noe som bør være plassbesparende. Funksjonen for å lagre kodebiter er erstattet av noe som utvikleren Bare Bones kaller for Clippings, som nå skal være enklere å nå fra menyen. Den nyeste versjonen har nå også fått støtte for teknikker som Ruby, SQL og YAML. De SQL-variantene som støttes er My SQL, Postre SQL, PL/SQL og Transact SQL. BB Edit 8.5 har i tillegg støtte for versjon 5.0 av Perl Compatible Regular Expression Library (PCRE). Bare Bones BB Edit 8.5 er priset til 125 dollar. Brukere som allerede har versjon 8.0, kan oppgradere til neste versjon for 30 dollar, mens brukere med eldre versjoner kan oppgradere for 40 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: