Kinesisk plotter setter ny prisstandard

Innovate 06 ble arrangert midt i oktober, og for fjerde året på rad lyktes Xerox og Thrane Printing Systems med å fylle lokalene på Fabrikken med digitaltrykkutstyr og interesserte kunder. I storformatutstillingen viste Thrane Printing blant annet sitt nyeste agentur, Techwin. – Lave produksjonskostnader i Kina fører til at dette er en løsning som gir svært mye for pengene, både når det gjelder utstyr og forbruksmateriell, sa selskapets daglige leder Håkon Weel. Techwin ble vist med 2,5 meters breddeformat, men kan også leveres i 1,6 meters bredde. Prisen er henholdsvis 850.000 og 650.000 kroner, en pris som også inkluderer Caldera-rip. Det er lavere enn mange av konkurrentene i dette markedet, og kvaliteten på plakatene som ble fremstilt på Innovate holdt høyt nivå. Et viktig poeng er at den kan skrive direkte på medier helt opp til 15 mm tykkelse, slik at kan man trykke direkte på cappa-plater, og dermed spare tid og kostnader knyttet til oppliming. Det benyttes sju farger; lys cyan og magenta i tillegg til CMYK, og også hvit farge. – Vi har stor tro på at den første installasjonen kommer i løpet av de nærmeste par månedene, sa Weel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *