Athentechs Perfectly Clear blir eget program

PUBLISERT: 17 oktober 2006
OPPDATERT: 17 oktober

Kanadiske Athentech Technologies lanserer i høst sin bildekorrigeringsteknikk Perfectly Clear i tre nye programmer. Teknikken har tidligere kun vært tilgjengelig for programvareutviklere som har implementert den i egenutviklede programmer. Perfectly Clear tar hånd om innstillinger som eksponering, dybdeskarphet, uskarphet og metning, samt mer åpenbare problemstillinger som fjerning av røde øyne og CCD-støy. Teknikken er basert på 16 bits teknologi, og programmet har støtte for mer enn 75 ulike råformater. Den største versjonen av Perfectly Clear, med tillegget Lab, er «hot folder»-basert og kan dermed konfigureres for automatisk bildekorrigering i arbeidsflyten. – Vi har utviklet den minste, raskeste og visuelt sett den mest tilfredsstillende bildekorrigeringsteknikken, og gjort den tilgjengelig for alle som fotograferer eller på annen måte skaper bilder, sier Brad Malcolm, sjef for Athentech Technologies. Perfectly Clear-teknikken er kjent blant kundene våre for å være et av de mest effektive programmene for å skape fargeekte og feilfrie bilder. Nå blir teknikken tilgjengelig for alle, uavhengig av om de er amatører eller profesjonelle fotografer.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768