Athentechs Perfectly Clear blir eget program

Kanadiske Athentech Technologies lanserer i høst sin bildekorrigeringsteknikk Perfectly Clear i tre nye programmer. Teknikken har tidligere kun vært tilgjengelig for programvareutviklere som har implementert den i egenutviklede programmer. Perfectly Clear tar hånd om innstillinger som eksponering, dybdeskarphet, uskarphet og metning, samt mer åpenbare problemstillinger som fjerning av røde øyne og CCD-støy. Teknikken er basert på 16 bits teknologi, og programmet har støtte for mer enn 75 ulike råformater. Den største versjonen av Perfectly Clear, med tillegget Lab, er «hot folder»-basert og kan dermed konfigureres for automatisk bildekorrigering i arbeidsflyten. – Vi har utviklet den minste, raskeste og visuelt sett den mest tilfredsstillende bildekorrigeringsteknikken, og gjort den tilgjengelig for alle som fotograferer eller på annen måte skaper bilder, sier Brad Malcolm, sjef for Athentech Technologies. Perfectly Clear-teknikken er kjent blant kundene våre for å være et av de mest effektive programmene for å skape fargeekte og feilfrie bilder. Nå blir teknikken tilgjengelig for alle, uavhengig av om de er amatører eller profesjonelle fotografer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: