Athentechs Perfectly Clear blir eget program

Kanadiske Athentech Technologies lanserer i høst sin bildekorrigeringsteknikk Perfectly Clear i tre nye programmer. Teknikken har tidligere kun vært tilgjengelig for programvareutviklere som har implementert den i egenutviklede programmer. Perfectly Clear tar hånd om innstillinger som eksponering, dybdeskarphet, uskarphet og metning, samt mer åpenbare problemstillinger som fjerning av røde øyne og CCD-støy. Teknikken er basert på 16 bits teknologi, og programmet har støtte for mer enn 75 ulike råformater. Den største versjonen av Perfectly Clear, med tillegget Lab, er «hot folder»-basert og kan dermed konfigureres for automatisk bildekorrigering i arbeidsflyten. – Vi har utviklet den minste, raskeste og visuelt sett den mest tilfredsstillende bildekorrigeringsteknikken, og gjort den tilgjengelig for alle som fotograferer eller på annen måte skaper bilder, sier Brad Malcolm, sjef for Athentech Technologies. Perfectly Clear-teknikken er kjent blant kundene våre for å være et av de mest effektive programmene for å skape fargeekte og feilfrie bilder. Nå blir teknikken tilgjengelig for alle, uavhengig av om de er amatører eller profesjonelle fotografer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: