Kodak Pandora 2.9 er her

Kodaks emballasjeprogram Pandora hopper nok et steg opp på versjonsstigen, når det nå lanseres i versjon 2.9. Den nye versjonen tilbyr blant annet en importfunksjon for å importere stansemaler og såkalte Smart Marks; markeringer som selv tilpasser seg layouten. Det kan for eksempel være informasjon om variable data, dato, farger eller jobbnavn, samt skreddersydde markeringer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: