En markedsplass med kjempetrøkk!

PUBLISERT: 27 oktober 2006
OPPDATERT: 21 mars

Markedsplassen Print & Publisering, arrangert av AGI Norsk Grafisk Tidsskrift, gikk av stabelen i går, i Thon Hotell Opera i Oslo sentrum. Omkring to hundre markedsarbeidere, informasjonsfolk, forlagsfolk og representanter fra reklamebransjen gikk fra stand til stand og møtte femten oppegående og avanserte leverandører av alle typer publiseringstjenester, både på stand og ved å besøke tre parallelle seminarsesjoner. Trond Blindheim, rektor ved Oslo Markedshøyskole ga Markedsplassen en solid kickoff da han understreket hvor sterkt det trykte mediet faktisk ennå står og at trykksaken som reklamekanal faktisk vil få en snarlig rennessanse, i forhold til for eksempel tv- og radioreklame. Etter fellesforedraget gikk tre parallelle seminarsesjoner, der de utstillende bedriftene viste egne løsninger, noen av dem også sammen med kundene sine. Både gjester og utstillere var gjennomgående svært tilfredse med dagen, og blant utstillerne var det stor enighet om at «dette må vi gjøre igjen, helst om et par år». – For oss ble dagens høydepunkter de rundene der den store festsalen var smekkfull av kunder, og vi fikk være vitne til et høyt aktivitetsnivå på standene. Vi vet vi «traff» med dette arrangementet, både utstillerne og gjestene signaliserte tydelig at de satt pris på muligheten til å treffes på denne måten, sier AGIs redaktør Marit Gullien. – Markedsplassen Print & Publisering kom for å bli. Nå skal vi samle alle utstillere til et evalueringsmøte der vi skal sette standarden for neste Markedsplass, tillegger AGIs salgssjef Lars Erik Bratli. I neste utgave av AGI får du reportasjen og alle bildene!

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri