Vinneren i Ungdoms-NM i grafisk design kåret

Bendik Andreas Høibraaten fra Oslo ble kåret til norgesmester i grafisk design 2006 under den store utdanningsmessen som har vært arrangert på Lillestrøm i perioden 23. – 25. oktober. Bendik er 20 år og mediegrafiker lærling hos Morten Lundstein Grafisk/Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon I juryens uttalelse heter det blant annet at vinneren utmerker seg spesielt ved å variere sitt uttrykk etter målgruppen og tema, og har vist en evne til å spille på flere strenger. På 2. fulgte Helene H. Havro fra Mediehuset Gan AS/Opplæringssenteret. Tredjeplassen ble delt mellom Vigdis Tøndel fra NTNU Trykk i Trondheim og Betzy Carina Traran fra Østlandets Blad/Opplæringssenteret. 4. plassen ble delt mellom Andreas Røen Pedersen fra VK1 Bondelia vgs og Lars Sæhli Karlsen fra IGM Designskolen. Konkurransen har vært åpen for deltagere under 22 år som enten er lærlinger eller faglærte grafikere/mediegrafikere og elever fra VK1, VK2. Juryen har totalt hatt 55 bidrag til vurdering. Vinnerarbeidene vil bli lagt ut på www.medieungdom.no. Bildetekst: Stolte og glade vinner får sine premier av kunnskapsminister Øystein Djupedal. Fra venstre Helene H. Havro, Bendik Andreas Høibraaten , Vigdis Tøndel og Betzy Carina Traran

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: