Vinneren i Ungdoms-NM i grafisk design kåret

Bendik Andreas Høibraaten fra Oslo ble kåret til norgesmester i grafisk design 2006 under den store utdanningsmessen som har vært arrangert på Lillestrøm i perioden 23. – 25. oktober. Bendik er 20 år og mediegrafiker lærling hos Morten Lundstein Grafisk/Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon I juryens uttalelse heter det blant annet at vinneren utmerker seg spesielt ved å variere sitt uttrykk etter målgruppen og tema, og har vist en evne til å spille på flere strenger. På 2. fulgte Helene H. Havro fra Mediehuset Gan AS/Opplæringssenteret. Tredjeplassen ble delt mellom Vigdis Tøndel fra NTNU Trykk i Trondheim og Betzy Carina Traran fra Østlandets Blad/Opplæringssenteret. 4. plassen ble delt mellom Andreas Røen Pedersen fra VK1 Bondelia vgs og Lars Sæhli Karlsen fra IGM Designskolen. Konkurransen har vært åpen for deltagere under 22 år som enten er lærlinger eller faglærte grafikere/mediegrafikere og elever fra VK1, VK2. Juryen har totalt hatt 55 bidrag til vurdering. Vinnerarbeidene vil bli lagt ut på www.medieungdom.no. Bildetekst: Stolte og glade vinner får sine premier av kunnskapsminister Øystein Djupedal. Fra venstre Helene H. Havro, Bendik Andreas Høibraaten , Vigdis Tøndel og Betzy Carina Traran

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: