Microsofts XPS-rip er klar for utviklere

Microsofts kommende XPS-rip (XML Paper Specification), utviklet av Global Graphics, er klar i en referanseversjon. Det innebærer at rippen er tilgjengelig for samtlige maskin- og programvareutviklere som ønsker å implementere støtte for rippen i sine produkter. I praksis betyr det ytterligere et skritt mot en butikklar løsning. – Referanse-rippen er et viktig tilegg til Microsofts verktøykasse, sier Madelyn Bryant Mcintire, sjef for området Windows Documents and Printing hos Microsoft. Vi håper at rippen kan sette fart på utviklingen av OEM-løsninger med støtte for XPS-formatet. Interessant i sammenhengen er det at parallelt med utviklingen av referanserippen, arbeider de også med et antall produkter basert på XPS-kjernen. Utover selve rippen inngår også XPS-filter for å kunne bruke arbeidsflyten fra andre utviklere, mulighet for skalerbar ressursforbruk for program- og maskinvare med begrensede ressurser samt konverteringsfunksjoner for bruk i skrivermiljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: