Microsofts XPS-rip er klar for utviklere

Microsofts kommende XPS-rip (XML Paper Specification), utviklet av Global Graphics, er klar i en referanseversjon. Det innebærer at rippen er tilgjengelig for samtlige maskin- og programvareutviklere som ønsker å implementere støtte for rippen i sine produkter. I praksis betyr det ytterligere et skritt mot en butikklar løsning. – Referanse-rippen er et viktig tilegg til Microsofts verktøykasse, sier Madelyn Bryant Mcintire, sjef for området Windows Documents and Printing hos Microsoft. Vi håper at rippen kan sette fart på utviklingen av OEM-løsninger med støtte for XPS-formatet. Interessant i sammenhengen er det at parallelt med utviklingen av referanserippen, arbeider de også med et antall produkter basert på XPS-kjernen. Utover selve rippen inngår også XPS-filter for å kunne bruke arbeidsflyten fra andre utviklere, mulighet for skalerbar ressursforbruk for program- og maskinvare med begrensede ressurser samt konverteringsfunksjoner for bruk i skrivermiljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: