Canon viste 60 tommers utskrifter

I samarbeid med Interfoto ble Canons storformatskriver imagePROGRAF 9000 for første gang vist i Norge 1. november. Flere av Canons storformatskrivere ble vist under åpent hus på Høvik, men det meldes om størst interesse for denne storformatskriveren, som kan skrive ut i bredder på opptil 60 tommer. imagePROGRAF gjør 60-tommers produksjon mulig, og lager utfallende utskrifter med høy bildekvalitet. Den ble første gang vist under IPEX tidligere i år, og representanter fra fotobransjen, reklamebyråer, redaksjoner og profesjonelle fotografer var blant de interesserte som møtte opp hos Interfoto. Jan Kristiansen i Canon opplyser at mange av de besøkende var spesielt opptatt av fotokvaliteten. – imagePROGRAF 9000 gir svært høy utskriftskvalitet som tydeligvis er etterlengtet i dette formatet. Spesielt opplevde jeg mange spørsmål tilknyttet gjengivelser i sorthvitt og Fine Art-print, sier Kristiansen. imagePROOF 9000produserer utfallende utskrifter med en maksimal bredde på 60 tommer, med en oppløsning på 2400 x 1200 ppt. Produsenten opplyser blant annet at blekk kan skiftes under utskrift og at det kan trykkes fra rull eller enkeltark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *