Polars pallevender får flere funksjoner

På Drupa i 2004 lanserte Polar en ny serie pallevender i PW-4-serien. Etterpå har de solgt rundt 550 enheter totalt i verden. Nå får hele pallevendefamilien en ansiktsløfting. Det innebærer blant annet at maskinene utstyres med et helt nytt hydraulisk system, som skal øke hastigheten på operasjonene med opptil ti prosent. Maskinenes hydraulikk og luftesystem er nå utstyrt med vridbare kanaler, for å redusere slitasjen. Dessuten får PW-4-serien funksjoner for automatisk posisjoneringsmåling slik at det blir enklere å linjere papirstablene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: