Femte generasjons Basysprint-modeller

Basysprints UV-baserte ctp-systemer har gjennomgått et generasjonsskifte når de nå kommer i en ny serie. I følge Punch Graphix gir den nye maskinserien raskere eksponeringstider enn tidligere modeller. En av faktorene som påvirker eksponeringstiden er den egenutviklede teknikken DSI3 (Digital Screen Imaging), som nå er implementert i de nye modellene. – Eksponeringstiden er spesielt viktig for trykkerier som produserer i større formater, sier Siegfried Trinker, salgssjef i Punch Graphix. Det er nettopp disse brukerne vi sikter oss inn mot med den nye generasjonen UV-setter. De nye maskinene har ikke bare kortere eksponeringstider, men brukerne kan også tilpasse antallet dioder avhengig av hvilket behov de har.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *