Femte generasjons Basysprint-modeller

Basysprints UV-baserte ctp-systemer har gjennomgått et generasjonsskifte når de nå kommer i en ny serie. I følge Punch Graphix gir den nye maskinserien raskere eksponeringstider enn tidligere modeller. En av faktorene som påvirker eksponeringstiden er den egenutviklede teknikken DSI3 (Digital Screen Imaging), som nå er implementert i de nye modellene. – Eksponeringstiden er spesielt viktig for trykkerier som produserer i større formater, sier Siegfried Trinker, salgssjef i Punch Graphix. Det er nettopp disse brukerne vi sikter oss inn mot med den nye generasjonen UV-setter. De nye maskinene har ikke bare kortere eksponeringstider, men brukerne kan også tilpasse antallet dioder avhengig av hvilket behov de har.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: