Quark vil gjøre det enklere å jobbe med XML

Gjennom sin avtale med Easypress kommer Quark til å begynne å selge XML-verktøyet Atomik XML Publisher. Programmet er en ”xtension” for Quark Xpress 7 som gjør det mulig å importere og eksportere XML-data. I følge Quark skal løsningen være utviklet spesielt for brukere med ingen eller liten erfaring med håndtering av XML-data. –Easypress Technologies er kjent for å utvikle markedsledende XML-løsninger, sier Matthew Wallis, Quarks europeiske markeds- og salgssjef. – Som en del av vår markedsstrategi leter vi etter selskaper med unike tekniske løsninger. Disse aktørene ønsker vi å arbeide tett sammen med for å kunne tilby kundene våre de verktøyene de behøver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: