Quark vil gjøre det enklere å jobbe med XML

Gjennom sin avtale med Easypress kommer Quark til å begynne å selge XML-verktøyet Atomik XML Publisher. Programmet er en ”xtension” for Quark Xpress 7 som gjør det mulig å importere og eksportere XML-data. I følge Quark skal løsningen være utviklet spesielt for brukere med ingen eller liten erfaring med håndtering av XML-data. –Easypress Technologies er kjent for å utvikle markedsledende XML-løsninger, sier Matthew Wallis, Quarks europeiske markeds- og salgssjef. – Som en del av vår markedsstrategi leter vi etter selskaper med unike tekniske løsninger. Disse aktørene ønsker vi å arbeide tett sammen med for å kunne tilby kundene våre de verktøyene de behøver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *