Ny miljøpris til Grøset

PUBLISERT: 16 november 2006
OPPDATERT: 21 mars

Grøset på Kirkenær er tildelt miljøprisen EMAS Award 2006 for små- og mellomstore bedrifter og mottok utmerkelsen under en seremoni i Aten mandag kveld. Utmerkelsen tildeles den bedriften som kan dokumentere den beste innovative miljøredegjørelsen, og administreres av EMAS-registrenei Brønnøysund. Prisen er initiert av «The EU-Commission DG Environment» og i Aten var alle de nasjonale vinnerne fra de ulike EØS-landene samlet. Miljøansvarlig hos Grøset, Mari Breen, kan fortelle at mange spennende miljøbedrifter vart på plass i Aten, alt fra bedrfiter som arbeider med produksjon av motorer for Audi til reiselivsbedrifter. – Med tanke på vårt videre miljøarbeid var det inspirerende å se hvordan store og profesjonelle bedrifter har satt miljø på dagsorden, sier hun. Grøset har tidligere vunnet den norske nasjonale prisen Glassbjørnen i 2005, og fikk dessuten Prisen for beste miljørapportering i 2003. Vi gratulerer! STOLTE VINNERE i Aten: Miljøansvarlig Mari Breen og styreleder Jan Erik Pettersen i Grøset flankert av Jostein Dyrkorn, Brønnøysundregistrene (tv) og Håkon Oen, SFT (th).

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682