Ny miljøpris til Grøset

Grøset på Kirkenær er tildelt miljøprisen EMAS Award 2006 for små- og mellomstore bedrifter og mottok utmerkelsen under en seremoni i Aten mandag kveld. Utmerkelsen tildeles den bedriften som kan dokumentere den beste innovative miljøredegjørelsen, og administreres av EMAS-registrenei Brønnøysund. Prisen er initiert av «The EU-Commission DG Environment» og i Aten var alle de nasjonale vinnerne fra de ulike EØS-landene samlet. Miljøansvarlig hos Grøset, Mari Breen, kan fortelle at mange spennende miljøbedrifter vart på plass i Aten, alt fra bedrfiter som arbeider med produksjon av motorer for Audi til reiselivsbedrifter. – Med tanke på vårt videre miljøarbeid var det inspirerende å se hvordan store og profesjonelle bedrifter har satt miljø på dagsorden, sier hun. Grøset har tidligere vunnet den norske nasjonale prisen Glassbjørnen i 2005, og fikk dessuten Prisen for beste miljørapportering i 2003. Vi gratulerer! STOLTE VINNERE i Aten: Miljøansvarlig Mari Breen og styreleder Jan Erik Pettersen i Grøset flankert av Jostein Dyrkorn, Brønnøysundregistrene (tv) og Håkon Oen, SFT (th).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *