Ny miljøpris til Grøset

Grøset på Kirkenær er tildelt miljøprisen EMAS Award 2006 for små- og mellomstore bedrifter og mottok utmerkelsen under en seremoni i Aten mandag kveld. Utmerkelsen tildeles den bedriften som kan dokumentere den beste innovative miljøredegjørelsen, og administreres av EMAS-registrenei Brønnøysund. Prisen er initiert av «The EU-Commission DG Environment» og i Aten var alle de nasjonale vinnerne fra de ulike EØS-landene samlet. Miljøansvarlig hos Grøset, Mari Breen, kan fortelle at mange spennende miljøbedrifter vart på plass i Aten, alt fra bedrfiter som arbeider med produksjon av motorer for Audi til reiselivsbedrifter. – Med tanke på vårt videre miljøarbeid var det inspirerende å se hvordan store og profesjonelle bedrifter har satt miljø på dagsorden, sier hun. Grøset har tidligere vunnet den norske nasjonale prisen Glassbjørnen i 2005, og fikk dessuten Prisen for beste miljørapportering i 2003. Vi gratulerer! STOLTE VINNERE i Aten: Miljøansvarlig Mari Breen og styreleder Jan Erik Pettersen i Grøset flankert av Jostein Dyrkorn, Brønnøysundregistrene (tv) og Håkon Oen, SFT (th).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: