Ny miljøpris til Grøset

Grøset på Kirkenær er tildelt miljøprisen EMAS Award 2006 for små- og mellomstore bedrifter og mottok utmerkelsen under en seremoni i Aten mandag kveld. Utmerkelsen tildeles den bedriften som kan dokumentere den beste innovative miljøredegjørelsen, og administreres av EMAS-registrenei Brønnøysund. Prisen er initiert av «The EU-Commission DG Environment» og i Aten var alle de nasjonale vinnerne fra de ulike EØS-landene samlet. Miljøansvarlig hos Grøset, Mari Breen, kan fortelle at mange spennende miljøbedrifter vart på plass i Aten, alt fra bedrfiter som arbeider med produksjon av motorer for Audi til reiselivsbedrifter. – Med tanke på vårt videre miljøarbeid var det inspirerende å se hvordan store og profesjonelle bedrifter har satt miljø på dagsorden, sier hun. Grøset har tidligere vunnet den norske nasjonale prisen Glassbjørnen i 2005, og fikk dessuten Prisen for beste miljørapportering i 2003. Vi gratulerer! STOLTE VINNERE i Aten: Miljøansvarlig Mari Breen og styreleder Jan Erik Pettersen i Grøset flankert av Jostein Dyrkorn, Brønnøysundregistrene (tv) og Håkon Oen, SFT (th).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: