Lexmark C77Xn for det lille kontoret

Lexmark lanserer en ny serie fargelaserskrivere i en serie med navnet Lexmark C77Xn. Med denne serien retter Lexmark seg inn mot det lille kontoret som ikke har behov for de store utskriftsvolumene. Utskriftskapasiteten er på 24 sider i minuttet, uavhengig av om man produserer i farger eller sort/hvitt. Interessant å merke seg er det også at nettverkstilkobling er standard på alle skriverne i denne serien. Papirhåndteringen kan kompletteres med et papirmagasin for 3100 ark. Får man behov for å produsere store volumer, kan man også kjøpe en toner som klarer 15.000 sider. I tillegg finnes tilvalgsmoduler for innskanning. Lexmark C77Xn koster fra rundt 6000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: