Lexmark C77Xn for det lille kontoret

Lexmark lanserer en ny serie fargelaserskrivere i en serie med navnet Lexmark C77Xn. Med denne serien retter Lexmark seg inn mot det lille kontoret som ikke har behov for de store utskriftsvolumene. Utskriftskapasiteten er på 24 sider i minuttet, uavhengig av om man produserer i farger eller sort/hvitt. Interessant å merke seg er det også at nettverkstilkobling er standard på alle skriverne i denne serien. Papirhåndteringen kan kompletteres med et papirmagasin for 3100 ark. Får man behov for å produsere store volumer, kan man også kjøpe en toner som klarer 15.000 sider. I tillegg finnes tilvalgsmoduler for innskanning. Lexmark C77Xn koster fra rundt 6000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: