Storformatkonkurranse søker deltakere!

Du har ennå tid til å melde deg på og delta i storformatkonkurransen Fespa Digital Print Awards. Det er serigrafifolkets förening Fespa og HP som står bak konkurransen. Det er likevel ikke et krav om bruk av utstyr fra HP for å printe ut konkurransebidragene. Print ut og send inn! Du kan konkurrere i åtte klasser: – exterior – interior – vehicles – decoration – direct marketing – packaging – textiles – manufactured goods Juryen består av redaktører fra hele Europa. Fra Norden deltar AGIs Peter Ollén. Du må ha sendt inn ditt bidrag senest den 1. desember. Les mer og last ned påmeldingsskjema fra http://www.fespadigitalprintawards.com/overview-english.html

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *