Storformatkonkurranse søker deltakere!

Du har ennå tid til å melde deg på og delta i storformatkonkurransen Fespa Digital Print Awards. Det er serigrafifolkets förening Fespa og HP som står bak konkurransen. Det er likevel ikke et krav om bruk av utstyr fra HP for å printe ut konkurransebidragene. Print ut og send inn! Du kan konkurrere i åtte klasser: – exterior – interior – vehicles – decoration – direct marketing – packaging – textiles – manufactured goods Juryen består av redaktører fra hele Europa. Fra Norden deltar AGIs Peter Ollén. Du må ha sendt inn ditt bidrag senest den 1. desember. Les mer og last ned påmeldingsskjema fra http://www.fespadigitalprintawards.com/overview-english.html

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: