Storformatkonkurranse søker deltakere!

Du har ennå tid til å melde deg på og delta i storformatkonkurransen Fespa Digital Print Awards. Det er serigrafifolkets förening Fespa og HP som står bak konkurransen. Det er likevel ikke et krav om bruk av utstyr fra HP for å printe ut konkurransebidragene. Print ut og send inn! Du kan konkurrere i åtte klasser: – exterior – interior – vehicles – decoration – direct marketing – packaging – textiles – manufactured goods Juryen består av redaktører fra hele Europa. Fra Norden deltar AGIs Peter Ollén. Du må ha sendt inn ditt bidrag senest den 1. desember. Les mer og last ned påmeldingsskjema fra http://www.fespadigitalprintawards.com/overview-english.html

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: