Fokus på e-handel i neste versjon av Erez

Siden den danske programvareutvikleren Yawah.com i fjor leverte sin bildeserverløsning til NASA, har utviklerne hatt nok å henge fingrene i med neste generasjon av bildeserveren Erez. I versjon 4.0 er fokus lagt på problemstillingene innenfor e-handel. Erez 4 består i praksis av to løsninger i én pakke. Den ene delen er bildedatabasen, den andre renderingsmotoren som skaper de webbaserte forhåndsvisningene. I den nyeste versjonen har utviklerne fått med seg hundretalls små og store forbedringer og ny funksjonalitet. Blant de viktigste er at man nå kan mate inn metainformasjon i de bildene som vises via webgrensesnitt, samt en funksjon for automatisk rendering av onlinekataloger direkte fra pdf-filer, og også en automatisk generering av Flash-animasjoner. I tillegg er selve grensesnittet omgjort. Nå kan man også arbeide med Autocad-filer ved hjelp av et tilleggsprogram. Hensikten er å gjøre programmet tilgjengelig også for arkitekter, ingeniører og andre, og gi disse muligheten for å presentere prosjektene sine online.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: