Fokus på e-handel i neste versjon av Erez

Siden den danske programvareutvikleren Yawah.com i fjor leverte sin bildeserverløsning til NASA, har utviklerne hatt nok å henge fingrene i med neste generasjon av bildeserveren Erez. I versjon 4.0 er fokus lagt på problemstillingene innenfor e-handel. Erez 4 består i praksis av to løsninger i én pakke. Den ene delen er bildedatabasen, den andre renderingsmotoren som skaper de webbaserte forhåndsvisningene. I den nyeste versjonen har utviklerne fått med seg hundretalls små og store forbedringer og ny funksjonalitet. Blant de viktigste er at man nå kan mate inn metainformasjon i de bildene som vises via webgrensesnitt, samt en funksjon for automatisk rendering av onlinekataloger direkte fra pdf-filer, og også en automatisk generering av Flash-animasjoner. I tillegg er selve grensesnittet omgjort. Nå kan man også arbeide med Autocad-filer ved hjelp av et tilleggsprogram. Hensikten er å gjøre programmet tilgjengelig også for arkitekter, ingeniører og andre, og gi disse muligheten for å presentere prosjektene sine online.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: