Ta kontroll over fargene i Photoshop

Master Colors har utviklet en ny ”plug-in” til Photoshop med betegnelsen HVC Color Composer. Programmet erstatter funksjonen Color Picker med et utvidet grensesnitt. En rekke nye verktøy er kommet på plass, som automatisk analysering av kontrastgraden mellom to farger, organisering av smarte paletter som er unike for et konkret prosjekt, samt muligheten for å sortere fargene etter tone, kulør eller verdi. Master Colors HVC Color Composer finnes for både Mac og Windows, og koster 129 dollar for en lisens.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: