Neste versjon av Adsml Framework 2.0

Adsml-konsortiet fortsetter å bygge videre på sitt rammeverk, og lanserer nå versjon 8 av sitt Adsml Framework 2.0. Den viktigste nyheten er at de medvirkende selskapene nå har godkjent spesifikasjonen XMP Adticket. Adticket-spesifikasjonen gjør det mulig å «bake inn» metadata i digitalt annonsemateriell, som pdf-filer, en utskrift eller som en ekstern tekstfil. I den nye versjonen har Adsml-utviklerne også tatt hensyn til bakoverkompatibilitet for modulene/funksjonene Adsml Booking, Adsml Materials og Adsml Type Libraries.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: