Neste versjon av Adsml Framework 2.0

Adsml-konsortiet fortsetter å bygge videre på sitt rammeverk, og lanserer nå versjon 8 av sitt Adsml Framework 2.0. Den viktigste nyheten er at de medvirkende selskapene nå har godkjent spesifikasjonen XMP Adticket. Adticket-spesifikasjonen gjør det mulig å «bake inn» metadata i digitalt annonsemateriell, som pdf-filer, en utskrift eller som en ekstern tekstfil. I den nye versjonen har Adsml-utviklerne også tatt hensyn til bakoverkompatibilitet for modulene/funksjonene Adsml Booking, Adsml Materials og Adsml Type Libraries.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: