Filetrain tøffer videre

Laidback Solutions’ Filetrain kommer nå i versjon 4.0. Nøkkelordet for versjonen er automatisering, dessuten er det mulig å skape flyt for håndtering av ekstern filflyt via ftp. Selskapet med det avslappede navnet Laidback Solutions melder at de har utviklet en ny versjon av sitt filhåndteringsprogram Filetrain, som dermed finnes i versjon 4.0. Nøkkelordet for versjonen er automatisering, dessuten er det mulig å skape flyt for håndtering av ekstern filflyt via ftp. Andre nye funksjoner er muligheten for å sende filer til ftp-servere via overvåkede kataloger, hente filer fra ftp-servere samt sortere filer ved hjelp av et vilkårlig tegn i filnavnet. Dessuten finnes det flere makrofunksjoner for navnsetting og sortering, noe som gir brukerne mulighet for å skape en dynamisk arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: