Filetrain tøffer videre

Laidback Solutions’ Filetrain kommer nå i versjon 4.0. Nøkkelordet for versjonen er automatisering, dessuten er det mulig å skape flyt for håndtering av ekstern filflyt via ftp. Selskapet med det avslappede navnet Laidback Solutions melder at de har utviklet en ny versjon av sitt filhåndteringsprogram Filetrain, som dermed finnes i versjon 4.0. Nøkkelordet for versjonen er automatisering, dessuten er det mulig å skape flyt for håndtering av ekstern filflyt via ftp. Andre nye funksjoner er muligheten for å sende filer til ftp-servere via overvåkede kataloger, hente filer fra ftp-servere samt sortere filer ved hjelp av et vilkårlig tegn i filnavnet. Dessuten finnes det flere makrofunksjoner for navnsetting og sortering, noe som gir brukerne mulighet for å skape en dynamisk arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *