Macbook får bedre Intel-prosessor

Apples Intel-baserte bærbare datamaskiner i Macbook-serien får nå Intel Core 2 Duo-prosessorer som skal være opp til 25 prosent raskere enn tidligere modeller. Den kraftigste modellen har en prosessor på 2.0 Gigahertz. Andre godbiter er et innebygd Isight-kamera for videokonferanser og den nye adaptertilkoblingen Magsafe. De nye Macbook-modellene leveres i svart eller hvitt, skjermen er likevel litt gjerrig med sine 13,3 tommer. Alle modeller er nå utstyrt med trådløst nettverkskort i form av Airport Extreme samt Apple Remote, for fjernstyring av programmer som Power Point eller Apple Keynote. Apple Macbook koster rundt 10.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *