Macbook får bedre Intel-prosessor

Apples Intel-baserte bærbare datamaskiner i Macbook-serien får nå Intel Core 2 Duo-prosessorer som skal være opp til 25 prosent raskere enn tidligere modeller. Den kraftigste modellen har en prosessor på 2.0 Gigahertz. Andre godbiter er et innebygd Isight-kamera for videokonferanser og den nye adaptertilkoblingen Magsafe. De nye Macbook-modellene leveres i svart eller hvitt, skjermen er likevel litt gjerrig med sine 13,3 tommer. Alle modeller er nå utstyrt med trådløst nettverkskort i form av Airport Extreme samt Apple Remote, for fjernstyring av programmer som Power Point eller Apple Keynote. Apple Macbook koster rundt 10.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: