Callas verktøykasse for pdf-reparatører

Pluginprogrammene Pdf Color Convert, Pdf Correct og Pdf Layer Maker slippes nå av Callas i pakken Pdf Toolbox 2, spesielt utviklet for Acrobat 8-brukerne. Verktøykassen er dessuten tilpasset de nyeste Intel-baserte Mac-datamaskinene samt med kommende Windows Vista. Med pakken får brukerne tilgang til funksjoner for å reparere pdf-er, modifisere farger, konvertere farger fra for esksempel dekorfarger til cmyk samt separere lag. For mer informasjon, gå til www.callas.de. Her finner du også en 30-dagars demoversjon av programmene som inngår i verktøykassen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: