Uttrykksfull kalender fra Arctic Paper

Arctic Paper gir ut en litt annerledes prøvebok for sitt Munken-papir i form av en kalender. Natural Expressions 2007, som boken/kalenderen heter, samler i tillegg til en plan for neste år, tolv fotografier av den britiske fotografen Paul Thompson. For å forsterke inntrykket er bildene behandlet med forskjellige trykk- og etterbehandlingsteknikker, som duftlakk og hybridraster. – Å trykke på ubestrøket papir skal bidra til ekthet i menneskene og bildene, sier fotografen Paul Thompson. – Papirvalget kan bare påvirke bildene positivt. Jeg brukte lang tid på å velge individer til bildene, jeg ønsket å oppnå uhindret naturlig utseende ved å la menneskene vise naturlige uttrykk. Kalenderen finnes i toversjoner, trykt på Munken Pure, Munken Lynx og Munken Polar eller Munken Print Cream og Munken Print White.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *