Mer smidig variabeldataproduksjon

Fusion Pro Direct er den amerikanske utvikleren Printables nyeste variabeldataverktøy. Programmet er utviklet for å automatisere produksjonen av originaldokumenter og andre prosesser i utarbeidselsen av det digitale materialet. Fusion Pro Direct kan integreres med Printables tidligere program Fusion Desktop, som er et frittstående designverktøy for variabeldatakampanjer. Desktop-versjonen har støtte for pdf-baserte former for arbeidsflyt, inkludert pdf-filer skapt i Xpress, Indesign eller andre layoutverktøy som kan eksportere til pdf. Fusion Pro Direct koster rundt 400 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: