Oppdatert måleverktøy fra Heidelberg

Heidelberg har utviklet et nytt leserhode til sitt fargemålingssystem Prinect Axis Control. Ifølge den tyske leverandøren skal dette gi opp til 50 prosents raskere målinger, avhengig av arkets størrelse. De som bruker tidligere versjoner av systemet kan glede seg over at eldre utgaver skal kunne oppgraderes med det nye leserhodet. Å måle en fargestrips skal ta gjennomsnittlig fem sekunder per måling med det nye hodet. En ny versjon av styreprogrammet Prinect CP2000 Center V44, som ifølge leverandøren skal forenkle alle forinnstillinger, følger med. Brukerne kan også stille inn en rekke parametre for å tilpasse systemet forskjellige kundekrav. Modulen Prinect Axis Control Reporting er en tilleggsmodul som lagrer og evaluerer kvalitetsparametre, måleresultat og antall målinger. Resultatene kan brukes som en kvalitetsgaranti for en individuell jobb og som dokumentasjon for kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *