Webbasert verktøy for prøvetrykk oppgraderes

Proof-it-online har oppdatert sitt webbaserte prøvetrykkverktøy til versjon 3.0, som dermed får en rekke nye funksjoner. Blant de mer interessante er et nytt administrasjonsverktøy til håndtering av brukerkonti. Det skal blant annet bli mulig å skreddersy funksjoner for kommentarer, godkjenning og kommunikasjon, som skal gjøre det enklere å integrere programmets funksjoner i en eksisterende arbeidsflyt. Det skal nå også være mulig å skape forskjellige typer «granskere» , det vil si de som skal kontrollera prøvetrykkene. – Versjon 3 er bedre på sikkerhet, håndtering og skalerbarhet og gjør det mulig for for våre kunder å tilpasse verktøyet etter egne behov, sier Rob Munz, sjef og grunnlegger av Proof-it-online. – Vi garanterer at både små og store selskaper vil oppleve raskere ferdiggjøring, besparelser og bedre kontroll over prøvetrykksprosessen samtidig som de kan arbeide i sine egne systemer for arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *