Webbasert verktøy for prøvetrykk oppgraderes

PUBLISERT: 15 desember 2006
OPPDATERT: 15 desember

Proof-it-online har oppdatert sitt webbaserte prøvetrykkverktøy til versjon 3.0, som dermed får en rekke nye funksjoner. Blant de mer interessante er et nytt administrasjonsverktøy til håndtering av brukerkonti. Det skal blant annet bli mulig å skreddersy funksjoner for kommentarer, godkjenning og kommunikasjon, som skal gjøre det enklere å integrere programmets funksjoner i en eksisterende arbeidsflyt. Det skal nå også være mulig å skape forskjellige typer «granskere» , det vil si de som skal kontrollera prøvetrykkene. – Versjon 3 er bedre på sikkerhet, håndtering og skalerbarhet og gjør det mulig for for våre kunder å tilpasse verktøyet etter egne behov, sier Rob Munz, sjef og grunnlegger av Proof-it-online. – Vi garanterer at både små og store selskaper vil oppleve raskere ferdiggjøring, besparelser og bedre kontroll over prøvetrykksprosessen samtidig som de kan arbeide i sine egne systemer for arbeidsflyt.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324