Nedleggelse i Mysen

PUBLISERT: 19 desember 2006
OPPDATERT: 21 mars

Det er slutt for Nr1 Trykk i Mysen. Styret vedtok mandag at trykkeriet skal avvikles neste år. De ansatte får tilbud om jobb på Lillestrøm. Det gamle Indre-trykkeriet i Pennestrøket i Mysen blir historie neste sommer eller høst, forteller avisa Smaalenene. Sommeren eller høsten neste år flyttes virksomheten i Mysen til Lillestrøm. Det er ikke fastsatt noen dato, opplyser de ansattes representant i styret, Steinar Kristiansen, til Smaalenenes Avis. Det var for vel to uker siden de ansatte ved Nr1 Trykk Rotasjon avdeling Mysen ble varslet om at det går mot slutten for trykkeriet i Pennestrøket. Mandagens avgjørelse kom ikke overraskende for noen av de ansatteTrøsten er at ingen skal miste jobben; samtlige har fått tilbud om å pendle til Lillestrøm.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo