Nedleggelse i Mysen

Det er slutt for Nr1 Trykk i Mysen. Styret vedtok mandag at trykkeriet skal avvikles neste år. De ansatte får tilbud om jobb på Lillestrøm. Det gamle Indre-trykkeriet i Pennestrøket i Mysen blir historie neste sommer eller høst, forteller avisa Smaalenene. Sommeren eller høsten neste år flyttes virksomheten i Mysen til Lillestrøm. Det er ikke fastsatt noen dato, opplyser de ansattes representant i styret, Steinar Kristiansen, til Smaalenenes Avis. Det var for vel to uker siden de ansatte ved Nr1 Trykk Rotasjon avdeling Mysen ble varslet om at det går mot slutten for trykkeriet i Pennestrøket. Mandagens avgjørelse kom ikke overraskende for noen av de ansatteTrøsten er at ingen skal miste jobben; samtlige har fått tilbud om å pendle til Lillestrøm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: