Nedleggelse i Mysen

Det er slutt for Nr1 Trykk i Mysen. Styret vedtok mandag at trykkeriet skal avvikles neste år. De ansatte får tilbud om jobb på Lillestrøm. Det gamle Indre-trykkeriet i Pennestrøket i Mysen blir historie neste sommer eller høst, forteller avisa Smaalenene. Sommeren eller høsten neste år flyttes virksomheten i Mysen til Lillestrøm. Det er ikke fastsatt noen dato, opplyser de ansattes representant i styret, Steinar Kristiansen, til Smaalenenes Avis. Det var for vel to uker siden de ansatte ved Nr1 Trykk Rotasjon avdeling Mysen ble varslet om at det går mot slutten for trykkeriet i Pennestrøket. Mandagens avgjørelse kom ikke overraskende for noen av de ansatteTrøsten er at ingen skal miste jobben; samtlige har fått tilbud om å pendle til Lillestrøm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: