Kodak Preps får jdf-sertifisering

Kodaks utskytingsverktøy Preps er det første i verden som er blitt jdf-sertifisert av CIP4. Sertifiseringen betyr at programmet oppfyller krav til kompatibilitet med andre programmer og systemer som er kompatible med spesifikasjonen ICS (Interoperability Conformance Spesification). – Sertifiseringen er enda et viktig skritt i retning av å utvikle en komplett jdf-sertifisert arbeidsflyt i henhold til vårt konsept Kodak Unified Workflow Solutions, sier Stan Coleman, direktør for forretningsområdet Kodak Unified Workflow Solutions. – Nå kan vi garantere våre kunder korrekt utskytninger i et jdf-miljø.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: