Kodak Preps får jdf-sertifisering

Kodaks utskytingsverktøy Preps er det første i verden som er blitt jdf-sertifisert av CIP4. Sertifiseringen betyr at programmet oppfyller krav til kompatibilitet med andre programmer og systemer som er kompatible med spesifikasjonen ICS (Interoperability Conformance Spesification). – Sertifiseringen er enda et viktig skritt i retning av å utvikle en komplett jdf-sertifisert arbeidsflyt i henhold til vårt konsept Kodak Unified Workflow Solutions, sier Stan Coleman, direktør for forretningsområdet Kodak Unified Workflow Solutions. – Nå kan vi garantere våre kunder korrekt utskytninger i et jdf-miljø.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: