Gledelig jul alle sammen!

Vi ønsker alle som er innom agi.no en riktig god jul og et godt og fremgangsrikt nytt år! Vi vil også benytte anledningen til å takke alle lesere, annonsører og øvrige samarbeidspartnere for et meget fruktbart år. Nå gleder vi oss til et spennende 2007 – sammen med dere! Vennlig hilsen alle oss i AGI Norsk Grafisk Tidsskrift

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: