Roland med storformatpremiére

Roland DG, med nordisk hovedkontor i København, hadde i slutten av november premiérevisning av sin nye storformatskriveren Hi-Fi Express FP-740. – Dette er et produkt for alle som vil utvide sitt produktsortiment. Nå kan du enkelt skrive ut på tepper, t-skjorter, flagg og andre atraktive materialer, sa produktansvarlig Jesper Jørgensen. Du finner en grundig artikkel om både skriveren og bruksområdene i desemberutgaven av AGI (side 53) samt på www.rolanddg.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: