GMG med gratisverktøy for fjernkalibrering

PUBLISERT: 3 januar 2007
OPPDATERT: 3 januar

GMG har utviklet et gratisverktøy beregnet på å assistere brukere som vil utføre fjernkalibrering via GMG Color Proof. Programmet, GMG Remote Calibration Wizard, kan benyttes for kalibrering av digitaltrykkmaskiner som er plassert andre steder, uten at Color Proof må være installert på brukerens maskin. Remote Calibration Wizard er kompatibel med alle digitaltrykkmaskiner, skrivere og måleinstrumenter som GMG allerede har utviklet støtte for via selskapets øvrige produkter. Verktøyet har samtidig støtte for Color Proofs funksjoner for fjernprøvetrykk. – Hvorfor skal en digitaltrykker ha ulempene med å kjøpe et prøvetrykksverktøy bare for å kunne kalibrere sin digitaltrykkmaskin? spør Jim Summers, GMGs amerikanske sjef. Han legger til at hos GMG ønsker de å forenkle prosessen og derfor tilbyr en gratisapplikasjon som gjør det mulig å fjernkalibrere utstyret via en ekstern installasjon av Color Proof.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1