GMG med gratisverktøy for fjernkalibrering

GMG har utviklet et gratisverktøy beregnet på å assistere brukere som vil utføre fjernkalibrering via GMG Color Proof. Programmet, GMG Remote Calibration Wizard, kan benyttes for kalibrering av digitaltrykkmaskiner som er plassert andre steder, uten at Color Proof må være installert på brukerens maskin. Remote Calibration Wizard er kompatibel med alle digitaltrykkmaskiner, skrivere og måleinstrumenter som GMG allerede har utviklet støtte for via selskapets øvrige produkter. Verktøyet har samtidig støtte for Color Proofs funksjoner for fjernprøvetrykk. – Hvorfor skal en digitaltrykker ha ulempene med å kjøpe et prøvetrykksverktøy bare for å kunne kalibrere sin digitaltrykkmaskin? spør Jim Summers, GMGs amerikanske sjef. Han legger til at hos GMG ønsker de å forenkle prosessen og derfor tilbyr en gratisapplikasjon som gjør det mulig å fjernkalibrere utstyret via en ekstern installasjon av Color Proof.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: