GMG med gratisverktøy for fjernkalibrering

GMG har utviklet et gratisverktøy beregnet på å assistere brukere som vil utføre fjernkalibrering via GMG Color Proof. Programmet, GMG Remote Calibration Wizard, kan benyttes for kalibrering av digitaltrykkmaskiner som er plassert andre steder, uten at Color Proof må være installert på brukerens maskin. Remote Calibration Wizard er kompatibel med alle digitaltrykkmaskiner, skrivere og måleinstrumenter som GMG allerede har utviklet støtte for via selskapets øvrige produkter. Verktøyet har samtidig støtte for Color Proofs funksjoner for fjernprøvetrykk. – Hvorfor skal en digitaltrykker ha ulempene med å kjøpe et prøvetrykksverktøy bare for å kunne kalibrere sin digitaltrykkmaskin? spør Jim Summers, GMGs amerikanske sjef. Han legger til at hos GMG ønsker de å forenkle prosessen og derfor tilbyr en gratisapplikasjon som gjør det mulig å fjernkalibrere utstyret via en ekstern installasjon av Color Proof.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: