Speedmaster XL 105 i to nye konfigurasjoner

Heidelberg tilbyr nå sin Speedmaster XL 105 i to nye utgaver; én versjon med UV-farger og én med doble lakkverk. I likhet med tidligere modeller har også disse en produksjonskapasitet på 18.000 trykk i timen. Pressene er dessuten tilpasset mindre opplag. UV-versjonen av XL 105 gjør det mulig å trykke på ujevne materialer som plastfilm og metall, i tillegg til vanlig bruk av lakk. Samtlige av Heidelbergs UV-presser med lakkverk er utstyrt med tre forlengningsmoduler tilknyttet utleggeren. Tørkesystemet Drystar 3000 UV er standard for de UV-baserte pressene. Modellen med doble lakkverk har to lakkverk og to dedikerte tørkeenheter. Som et alternativ til en ren UV-presse kan man trykke med konvensjonelle offsetfarger og deretter utføre inline UV-lakkering etter at en primer er påført trykkarkene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: