Speedmaster XL 105 i to nye konfigurasjoner

Heidelberg tilbyr nå sin Speedmaster XL 105 i to nye utgaver; én versjon med UV-farger og én med doble lakkverk. I likhet med tidligere modeller har også disse en produksjonskapasitet på 18.000 trykk i timen. Pressene er dessuten tilpasset mindre opplag. UV-versjonen av XL 105 gjør det mulig å trykke på ujevne materialer som plastfilm og metall, i tillegg til vanlig bruk av lakk. Samtlige av Heidelbergs UV-presser med lakkverk er utstyrt med tre forlengningsmoduler tilknyttet utleggeren. Tørkesystemet Drystar 3000 UV er standard for de UV-baserte pressene. Modellen med doble lakkverk har to lakkverk og to dedikerte tørkeenheter. Som et alternativ til en ren UV-presse kan man trykke med konvensjonelle offsetfarger og deretter utføre inline UV-lakkering etter at en primer er påført trykkarkene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: