Speedmaster XL 105 i to nye konfigurasjoner

Heidelberg tilbyr nå sin Speedmaster XL 105 i to nye utgaver; én versjon med UV-farger og én med doble lakkverk. I likhet med tidligere modeller har også disse en produksjonskapasitet på 18.000 trykk i timen. Pressene er dessuten tilpasset mindre opplag. UV-versjonen av XL 105 gjør det mulig å trykke på ujevne materialer som plastfilm og metall, i tillegg til vanlig bruk av lakk. Samtlige av Heidelbergs UV-presser med lakkverk er utstyrt med tre forlengningsmoduler tilknyttet utleggeren. Tørkesystemet Drystar 3000 UV er standard for de UV-baserte pressene. Modellen med doble lakkverk har to lakkverk og to dedikerte tørkeenheter. Som et alternativ til en ren UV-presse kan man trykke med konvensjonelle offsetfarger og deretter utføre inline UV-lakkering etter at en primer er påført trykkarkene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: