Tips om nettfremgang i ny bok

Det amerikanske forlaget Logical Expression gir i boken «Web Business Success: The Entrepreneur´s Guide to Web Sites» en rekke praktiske og strategiske tips for lederen som ønsker å få virksomheten sin «på nett». Blant de viktigste områdene som belyses i boken er tips om hva man bør ta hånd om selv, og hva som med fordel kan settes ut til andre, hvordan man finner de riktige utviklerne samt en veiledning for å bygge et godt system for nettbasert betaling. Web Business Success: The Entrepreneur´s Guide to Web Sites koster 30 dollar og kan bestilles på www.logicalebiz.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: