Tips om nettfremgang i ny bok

Det amerikanske forlaget Logical Expression gir i boken «Web Business Success: The Entrepreneur´s Guide to Web Sites» en rekke praktiske og strategiske tips for lederen som ønsker å få virksomheten sin «på nett». Blant de viktigste områdene som belyses i boken er tips om hva man bør ta hånd om selv, og hva som med fordel kan settes ut til andre, hvordan man finner de riktige utviklerne samt en veiledning for å bygge et godt system for nettbasert betaling. Web Business Success: The Entrepreneur´s Guide to Web Sites koster 30 dollar og kan bestilles på www.logicalebiz.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: